TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura zraka je 17 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem oblačno je, uz koji prozorčić vedrine, a sunce još spava, odmara, neka, dugo je i naporno radilo ovoga ljeta.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, topao i oblačan, a kiša je jučer dobro padala u duvanjskom kraju, napojila žednu zemlju, oprala krovove, ulice, umila drveće i cvijeće, osvježila zrak i lakše se diše, iako je još sparina u kućama, ali kroz otvoren prozor noću milina je spavati. Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali već prvu kavu popili i još razmišljate što danas raditi, od čega početi. Nestalo je vrućine, a mnogi se vratili s odmora na radno mjesto u zavičaju ili otputovali u tuđinu. Dok je čovjek zdrav, dok može raditi, obitelj hraniti dom je tamo gdje mu je obitelj, gdje je zadovoljan poslom, zaradom, gdje ga oholi nadređeni ne maltretiraju, gdje ga cijene jer zarađuje i za njih. Nažalost, u zavičaju su to kasno shvatili, a mnogi još nisu iako osjećaju posljedice svoje bahatosti i krilatice :”Sve meni, sve mojima, drugi nisu vrijedni…”, zaboravljaju da se život u trenu može promijeniti, jer oni nisu bogovi, nisu svemoćni.
Pustimo gramzljive i bahate osobe njihovoj brizi kako druge iskoristiti, vjerujte da njihovo srce nikada nije zadovoljnu niti bi bilo da je sve blago ovoga svijeta njihovo, jer nemaju čistu savjest nemaju ni miran san, eto im tamo.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na novom danu-najljepšem daru, širite radost i dobro raspoloženje svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com