TG Vijesti

DOBRO vam oblačno, kišno i razmjerno toplo jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura je 11 stupnjeva C, nema vjetra, a nebo nad Duvanjskim poljem prekriveno je sivim, kišnim oblacima, a kiša koja je počela padati noćas još uvijek pada, rominja, a sunce se još ne nazire.

Ugodan vam i blagoslovljen ovaj poseban dan u godini, Dušni dan ili Spomen svih vjernih mrtvih. Spomenite ih se u molitvama, otiđite na groblja, upalite svijeće i svojim dragim pokojnicima, ali i onima kojih se nema tko spomenuti, niti za njih svijeće upaliti.

Ali, u rano jutro ne budite opterećeni samo uspomenama, ako su i lijepe, nego proživite i ovaj dan – Božji dar u dobrom raspoloženju, među svojom obitelji i budite zahvalni da su uz vas ili da vas nazovu telefonski, upitaju za zdravlja i ne prekidajte ih, možda i oni vama imaju što ispričati, a telefonski razgovor  nije skup kao nekada ili je besplatan. Sanjivo je vrijeme početkom studenog, ali nije hladno, pa ako volite šetati po kiši, samo krenite dragim ulicama, poznatim putevima.

A svima onima koji se danas vraćaju u tuđinu želimo da sretno stignu na svoja odredišta, napojeni ljubavlju, zavičajnom energijom, milinom i da se za Božićne blagdane opet vrate domu svome!

www.tomislavnews.com