tomislavnews.com

DOBRO vam oblačno, kišno i razmjerno toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 6 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim kišnim oblacima, a kiša već propadava, sunce je, čini nam se, još na odmoru, ne nazire se kroz oblake.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan i svaki njegov sat, trenutak, pa iako je tmurno vrijeme i još ima snijega na planinama, na polju koje je prošarano snježnim uvalicama, jutros, jer je malo zatoplilo, s drveća se čuje umilni zvuk Ptičjeg orkestra, nakon tromjesečne stanke, što je najava proljeća  čiji se miris već osjeća. Hoće li nas uskoro obgrliti sreća sunčanih, toplih dana, zelenih krošnji drveća  i miris prvog proljetnog cvijeća?
Vjerujemo i nadamo se da hoće i odmah nam je toplije oko srca!

Probajte i vi otvoriti prozor u rano jutro i poslušajte pjesmu ptica, osjetit ćete kako se neka toplina razliježe vašim tijelom, a milina ispunjava dušu.

S takvim osjećanjima i ljubavlju u srcu, uvjereni smo kako ste spremni suočite se sa svim današnjim obvezama i odraditi ih bez većih problema,  a sa širokim osmijehom na usnama, empatijom za druge i pozitivnim mislila, bit će vam mnogo lakše uljepšati ovaj zimski dan!

www.tomislavnews.com