TG Vijesti

DOBRO vam oblačno, kišno i tmurno jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura je 7 stupnjeva C, puše lagani vjetar, a sivi oblaci spustili se do podnožja planina, tmurno je, ali toplo jutro, sunce je uzelo slobodne dane, ne znamo koliko.

Ugodan vam i blagoslovljen prvi dan mjeseca travnja, ma kako bio tmuran i melankoličan, vi se ne dajte, trgnite se, radujte novom danu, novom mjesecu koje najavljuje ljepše dane, ali do tada treba izdržati i ove kišne, sanjive i sjetne.

Ako pijete prvu jutarnju kavu neka bude u dobrom raspoloženju pa vas upozoravamo kako je danas “varavdan”, pazite da vas netko ne prevari! A varaju nas, lažu, potkradaju svaki Božji dan u godini, pa nam se često čini da živimo u “varavim” vremenima, godinama, a ne jednom danu. Dobro je i ako se netko danas našali s vama, ako se nasmijete kada shvatite, ali neslane šali nisu nikome drage. Pazite da vas prepredenjaci i bezdušnici ne varaju svaki dan, ne lažu vam, za danas je lako!

Neka današnji dan za vas bude dan smijeha, dan ljubavi, dan kada ćete pomoći drugima, dan pozitivnih misli, dobrih vibracija kojima ćete razvedriti oblačno nebo i otjerati loše raspoloženje tamo negdje iza planina!

www.tomislavnews.com