TG Vijesti

VIDEO/DOBRO vam oblačno, kišno i razmjerno toplo Badnje jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 2 stupnja C, nema vjetra, nije hladno, a nebo nad duvanjskim nebom prekriveno je oblacima, snijega ima na planinama, a samo u tragovima u nizinama, topi se.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji Badnji dan, dan uoči radosnog katoličkog blagdana Božića. Vjerujemo kako ste već sve pripremili za taj dan, za dragi rođendan, a prije svega da ste spremni čiste savjesti i topla srca dočekati Porođenje Spasitelja.

Ako je u vama i zrno mržnje prema bližnjima, ako niste srce napunili ljubavlju, a dušu mirom, radost Božića teško ćete osjetiti, a kamoli s drugima podijeliti. Ako vam i danas prođe dan u trci po trgovinama, u čišćenju okolo kuće, jer ste po kući sve počistili, ali nemate mira, razmislite! Ako ste nervozni, neraspoloženi, ako samo razmišljate hoće li sve biti kako treba kad dođu čestitari…

Jutros sa mise Zornice iz Duvanjske spomen – bazilike 

Neka na vašim usnama zatitra srdačan osmijeh, neka vam pogled bude bistar, a riječi blage u susretu s dragim i drugim osobama, neka u vašim riječima osjete radost i ljubav, neka osjete radost Božića!

Na dobro vam došao Badnji dan!

www.tomislavnews.com