tomislavnews.com

DOBRO vam oblačno, kišno i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 11 stupnjeva C, nema vjetra, a oblaci  su prekrili nebo iznad duvanjskog kraja, kiša rominja, a sunce spava dubokim snom.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, nekako pospana, prava proljetna, pa ako nemate velikih obveza, uz prvu jutarnju kavu nastavite sanjariti, budni sanjati, jer su i takvi snovi lijepi, pune dušu pozitivnom energijom. Ako kavu pijete s dragim osobama i možete razmijeniti mišljenja, smijati se šaliti, a prozore širom otvoriti mirisu cvata i cvijeća iz dvorišta, slušati poj ptica, vi nemate razloga biti neraspoloženi.

Ako , pak, sami pijete kavu tada probudite lijepa sjećanja, pustite mašti na volju, pustite je na cvjetno Duvanjsko polje i draga sela, brda i planine, sjetite se dragih osoba iz djetinjstva, neobuzdane mladosti i eto duši radosti. Važno je napuniti srce ljubavlju, dušu milinom i hrabro krenuti u susret novom danu, Vrijeme, oblaci, kiša neka budu samo poticaj za spremni dočekati sunčane i vedre dane, a oni uvijek dolaze poslije oblaka i kiše!

www.tomislavnews.com