TG Vijesti

DOBRO vam oblačno, kišovito i umjereno toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 11 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjski krajem je oblačno, ima po koji prozorčić vedrine, kiša rominja, a sunce se nazire iza sivih oblaka.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, pretežno oblačan, ali ne toliko da se ne bi kroz oblake probijala i vedrina, kiša rominja, ali je toplo za ovo doba godine. Kad se prisjetimo ili na FB prelistamo uspomene vidimo da je bilo nekoliko godina kada je u ova doba godine padao snijeg i ne prvi. Pa vrijeme neka svoje, ne možemo mu zapovijedati, a vi svoje, kako ste planirali: kava s dragim osobama, uz razbuđivanje, pa onda planiranje što danas uraditi, ali nemojte dulje planirati nego raditi, planirano ostvarivati. Ništa neće samo od sebe, dakle trebate se potruditi, ali ne naglite, polako, strpljivo i temeljito!
Ako, ne daj Bože, još uvijek razmišljate o netom završenim izborima i još uvijek neslužbenim rezultatima, ma bacite to kraju, nije vrijedno razmišljanja, jer je najgore ono, često kao samoutješno, zavaravajuće: “Da smo znali, da nismo onako, da budemo…”, jer od “dabuda” gore zablude, uzaludnijeg razmišljanja nema!

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, spremni pomoći drugima, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru, s osmijehom na usnama i sjajem u očima širite dobre vibracije svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com