TG Vijesti

DOBRO vam oblačno, kišno i vjetrovito jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura je 9 stupnjeva C, puše vjetar i pada kiša, a nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je  sivim, teškim oblacima, a sunce će, po svoj prilici, prespavati ovaj dan!

Ugodan vam i blagoslovljen dan, kišovit i sumoran, pa preporučujemo ne izlaziti napolje i ne gledati kroz prozor na gole grane drveća na kojima vjetru i kiši odolijeva još pokoji žuti, mokri listić. Vrijeme je očekivano, primjerno kasnoj jeseni, ali nije dobro kada kiša pretjera pa se rijeke izliju iz svojih korita, a provriju svi izvori, pa poplave kuće i gospodarske objekte.

Ostanite stoga ove subote doma, a ako morate nešto obaviti u gradu, u selu, pazite kako hodate, lišće na zemlji, na ulici, na putu, je mokro i klizavo. Nakon jutarnje  kave s dragim ljudima ili sami, dogovorite se što danas ručku, malo pospremite po kući, ne pretjerano, radite samo ono što vam čini zadovoljstvo, ne radite zbog drugih, ono “ako netko bane”, jer je sve manje i najavljenih dolazaka, a rijetko tko više “bane”.

Opustite se i uživajte u igri s djecom, unučadi, ili uz dobru knjigu, omiljenu seriju, a sve to oboružani ljubavlju u srcu i mirom u duši, pa će vam dan, ma kakvo vrijeme bilo napolju, bit  radostan, što vam od srca želimo!

www.tomislavnews.com/Foto arhiv