TG Vijesti

DOBRO vam oblačno, kišovito i malo snježno jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura je 3 stupnja C, puše vjetar, nebo nad duvanjskim krajem je prekriveno sivim oblacima, kiša je u zoru padala, pa susnježica, a evo jutros propadava i snijeg, one krupne pahulje, sunce se ne javlja.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, oblačan, sumoran i čini se snježan, vjetar mlatara golim granama drveća i pogled kroz prozor je nekako otužan. Ako ste sinoć slavili nakon utakmice, pa se dobro naspavali, lijepo sanjali i pijete kavu s dragim osobama, nikakvo vrijeme ne može pokvariti vaše raspoloženje.

Za one koji voze do radnoga mjesta potreban je krajnji oprez, putovi su mokri i skliski, pa polako, prije ćete stići! Onima koji neće izlaziti danas iz kuće neka vrijeme provedu najbolje kako znaju, a mi preporučujemo čitanje dobre knjige ili gledanje omiljene sapunice, neki dobar dokumentarac, klonite se politike, ako vam to nije obveza (ma kakav posao!) nije dobra za veselo srce.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, spremnošću pomoći drugima, zahvalite Bogu na još jednom danu-velikom  daru, pa s osmijehom na usnama i sjajem u očima širite radost na sve strane!

www.tomislavnews.com