TG Vijesti

DOBRO vam oblačno, kišovito i razmjerno toplo jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura zraka je 8 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim kišnim oblacima, kiša rominja, a sunce još spava.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, sredina je studenoga, a još uvijek je toplo u duvanjskom kraju, iako je snijeg zabijelio vrhove planina, koje kiša umiva i snijeg se već lagano topi na usnulim planinama kojima godi bijeli pokrivač. Nadamo se da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i već ste mnogi na svojim radnim mjestima još uvijek razmišljate od čega danas početi, a početi je važno, jer ako ne počnete nećete nikada završiti posao koji planirate.

A malo toga što je započeto ostalo je neurađeno, posebice ona dnevna, svakodnevna rađa, to se odradi rutinski, bez mnogo razmišljanje, a ostvarenje dugoročnih planova zahtijeva ulaganje više truda, pa ako ste zdravi, k tomu još i mladi, potrudite se, neke godine kad elan popusti brzo dođu.

Sve što radite ili kuda hodite neka bude s ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na lijepom daru-novom danu, pa s osmijehom na usnama krenite hrabro u susret novim obvezama, šireći radost i dobro raspoloženje svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com