tomislavnews.com

DOBRO vam oblačno, kišovito i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 13 stupnjeva C, tiho je i kiša rominja, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim, kišnim oblacima, sunce se još nije probudilo ili se skriva iza oblaka.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, a već dugo nije osvanuo vedar, ali ako ste se dobro naspavali i lijepo sanjali, jutros na noge skočili, nemate razloge vi ne biti vedri i veseli uz jutarnju kavu, ne obazirući se na vrijeme. Toplo je, pa nešto dobro, iako se topao dan u lipnju podrazumijeva, ali podrazumijeva se, trebalo bi biti, mnogo toga drukčije, a nije?! Zato, ako ste zdravi i vaši bližnji isto tako, ne budite u rano jutro mrzovoljni, narogušeni, razvucite usne u osmijeh i sebi i drugima učinite vedrim i ovaj dan, uljepšajte ga svojih smijehom.

Imajte na umu da poslije kiše, ma kako bila dugotrajna, mora doći sunce, poslije tuge bistrija je duša i vedriji pogled, neka vam takvo raspoloženje skrati vrijeme čekanja sunčanih dana.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, osmijehom na usnama i dobrim vibracijama ne bojte se krenuti u susret i ovom danu-velikom Božjem daru, a za uzdarje zahvalite širenjem radosti na svakoga i svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com