tomislavnews.com

DOBRO vam oblačno nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 9 stupnjeva C, puše slab vjetar, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, ima poneki prozorčić vedrine, a sunce još spava.

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, dan molitve i odmora, a i vremenske su prilike takve da nisu ugodne za šetnju, za izlete. Vjerujemo da ste se dobro naspavali i lijepo sanjali, pa uz jutarnju kavu s dragim osobama još sanjarite i bez mnogo priče očima se sporazumijevate. Nigdje ne žurite, danas sve polako.
Nazovite svoje drage, koji nisu s vama, telefonski, upitajte ih za zdravlje, recite da mislite na njih, da ih volite, nazovite prijatelje, prijateljice i ne čekajte da oni nazovu vas, kad god osjetite potrebu nazovite dragu osobu ili je posjetite, ne razmišljajući što ona ne nazove vas, ne dođe kod vas, zašto ja uvijek moram prvi, prva. Počnete li tako razmišljati bolje je da ne zovete, da ne posjetite, sjedite i čekajte da se vas netko sjeti, dok netko čeka da se vi njega sjetite i tako -zaboravite jedni druge?!

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, spremni pomoći drugima, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje, širite vedrinu oko sebe u ovom oblačnom danu.
www.tomislavnews.com