TG Vijesti

DOBRO vam oblačno, prohladno i vjetrovito jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura je 5 stupnjeva C, puše vjetar, a nebo nad duvanjskim krajem je prekriveno sivim i tamnim oblacima, punim padavina, kiše ili snijega, vidjet ćemo. Sunce se još nije probudilo, spava dubokim snom.

Ugodan vam i blagoslovljen hladni, tmurni jesenski dan, pa pogled kroz prozor nekako je sumoran, ali ako ste se ustali iz postelje i stali na svoje noge, osjećate se zdravo vi ste bogati, jer zdravlje, duhovno i tjelesno, je najveće bogatstvo dok je čovjek živ. Sve ostalo je manje važno, ali, nažalost, to primijetimo tek kad izgubimo zdravlje. Trčimo za materijalnim bogatstvom  dok smo zdravi, a ne daj Bože kad obolimo sve bi to dali i dajemo za zdravlje! Ponekad je kasno, zato od čuvajmo zdravlje dok ga ne izgubimo, ne žurimo i ne žudimo ni za čime materijalnim, jer je prolazno.

Iskoristimo svaki dan biti sa svojim dragima ili se telefonski čuti s njima, recite im da ih volite, da mislite na njih, recite koliko vam znače ili koliko vam nedostaje njihova blizina. Ne odgađajte za kasnije, za sutra sve one koje volite reći im to glasno i ponavljati, ljubav nikome nije dodijala niti je može biti preko mjere, zato je širite na sve oko sebe i svuda!

www.tomislavnews.com