tomislavnews.com

DOBRO vam oblačno, snježno i hladno jutro iz Tomislavgrada!

copyright@tomislavnews.com

Temperatura je minus 3 stupnja C, ima vjetra, ali slabijeg u odnosu na prošlu večer i noć, jutros se malo smirio, snijeg leprša, ima novoga snijega i hladno je. O stanju na cestama i gradu i dalje, malo ćemo kasnije.

Ugodan vam i blagoslovljen snježni i hladni zimski dan, ako ste se probudili naložite dobru vatru, skuhajte kavu i uživajte u njezinoj aromi, a gledajući kroz prozor. Bez velike potrebe ne izlazite iz kuće ako ste stariji, jer ima snijega, poledice, opasno je! Ako vam nešto treba donijeti iz trgovine, ako treba donijeti drva, sačekajte da se mlađi dignu iz postelje neka to urade! Ako takvih nema, nazovite susjede koji ionako idu u trgovinu neka vam donesu potrebito.

A svi koji ste u mogućnosti ne čekajte starije i nemoćne da vas zamole, da vas nazovu, sjetite se vi prvi ponuditi pomoć, starijima će to biti draže, a i vaše će srce biti zadovoljnije, a duša mirnija.

Dakle, kad pomažete činite to s osmijehom i ljubavlju i dan će vam biti ispunjen zadovoljstvom. Vjerujte, vratit će vam se deset puta više od onoga što se dali, pomogli, jer NETKO sve to vidi!

www.tomislavnews.com