TG Vijesti

DOBRO vam oblačno, tiho i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura zraka je 17 stupnjeva C, tiho je, nebo iznad duvanjskog kraja prekriveno je sivim kišnim oblacima, sunce se ne javlja, vjerojatno je otišlo na godišnji, naradilo se ovoga ljeta.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan na početku radnoga tjedna, jutro je oblačno, a toplo, sanjivo i baš bi se moglo produžiti sanjariti uz prvu jutarnju kavu, ali čeka nas stvarnost, posao, obveze i trgnite se iz sanjarenja. Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i nastojat ćete da vam i dan bude lijep, polako ostvarujte svoje snove, svoje ideje, svoje nade, planove…jer što je čovjek bez vjere i nade? Čovjek je to koji luta kroz život tražeći ono što nije izgubio, tražeći sebe! Zato prvo pronađite sebe, smisao svoga života, ono što želite, čemu se nadate, za što ćete uložiti veliki trud i sve će biti lakše, život će vam biti ljepši. Uz to ne zaboraviti voljeti sebe i sve drage osobe oko sebe i eto sreće!
S ljubavlju u srcu, mirom u duši, čiste savjesti i pozitivnih misli, spremni pomoći drugima ne tražeći nagradu za to, uz zahvalnost Bogu na novom danu-lijepom daru, širite radost i dobro raspoloženje na sve strane!

www.tomislavnews.com