TG Vijesti

DOBRO vam oblačno, tmurno i maglovito subotnje jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura je 10 stupnjeva C, baca na južinu, nema vjetra, a sivi oblaci i magla prekrili su duvanjski kraj. Sunce je skupilo svoje zrake pod oblake i još su dubokom snu, vjerujemo kako nisu otišli na odmor samo preko vikenda.

Ugodan vam subotnji dan pa i vi jutros nikuda ne ranite, ne žurite, a i kuda biste po ovom tmurnom jutro u kojemu je, nakon sunčanog tjedna, očekivati kišu. neka vas to ne zabrinjava, vrijeme svoje, vi svoje, lagano razbuđivanje uz prvu jutarnju kavu i veselu glazbu, pa prije kiše šetnja do trgovine, malo po gradu, a onda dok smišljate ručak, malo razmislite o sebi, o svojim dragima, nazovite ih ako nisu uz vas, ako je i kod njih sve u redu, samo neka su živi i zdravi, ohrabrite ih  Božjim proviđenjem, nadom u boljitak, u ljepše i bezbrižnije dane, ako ovi nisu najveseliji.

Dok čovjek ljubav u srcu nosi, mirom u duši se ponosi, nema straha od novog dana, ako je oblačan vi ga dočekajte vedri, nasmijani, sa sjajem u očima i širokim  osmijehom na usnama razvedrite nebo, a zagrljajem dozovite sunce na planinske vrhunce  i ljubav u svako srce!

www.tomislavnews.com