tomislavnews.com

DOBRO vam oblačno, tmurno i pohladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 8 stupnjeva C, tiho je, nema vjetra, a sivi  kišni oblaci prekrili su nebo iznad Duvanjskog polja, sunca nema ni na vidiku, možda čeka da oblaci odrade svoje pa da sine prije vedrine.

Ugodno vam subotnje jutro, oblačno i tmurno kakvo i priliči jeseni i duvanjskom kraju, a vama priliči i danas i svakoga dana biti vedri bez obzira na oblake koji se spuste na pragove. Neka ne utječu na vaše raspoloženje, na vaš optimizam, na toplinu u vašemu domu.

Danas nema potrebe nigdje žuriti, polako ispijajte jutarnju kavu u dragom društvu ili sami, jer je i to dobro društvo, sigurni ste da vas neće odati ma što mislili ili radili.

Svedite račune sa svojim postupcima, sa svojom savješću u tjednu iza vas, ako niste zadovoljni, već danas popravite što se popraviti da uz obećanje da se nećete opterećivati onim što je iza vas, a da ćete od danas, od sada sve raditi kako biste usrećili sebe i sve oko sebe, širiti dobre vibracije, pomoći potrebitima i dijeliti osmijehe i ljubav, uljepšati svijet!

www.tomislavnews.com