TG Vijesti

DOBRO vam pretežito vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura zraka je 17 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem umjereno je vedro, na istoku ima bjeličastih oblaka, a sunce je uranilo pa će njegove tople zrake rastjerati oblake.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, prvi radni u tjednu i mjesecu rujnu, kojega često nazivamo i jesenskim mjesecom iako kalendarski veći dio pripada ljetu. Ljetne su i temperature i boja neba, a jutros je i prvi dan nove školske godine, pa se učenici jutros, za promjenu, ranije trebaju ustati. Bit će neobično malenima, prvašićima rano se buditi. ali dok se upute prema školi obuzet će ih uzbuđenje, malo radost, malo strah od novog, školskog životnog doba. Neka im je svima, učenicima i učiteljima blagoslovljeno, uspješno, sretno!
Ovoga ljeta, ove jeseni godina je ponijela dobro, plodna je, sve što je posađeno dobro je rodilo, rodili dobro i lješnjaci koje nitko nije sadio, zalijevao ni uzgajao, rodile šepurine isto tako, prošetajte, uberite, svačije su, a vrijede i lješnjaci i šepurine, a dobro će vam doći i boravak u zdravoj i nezagađenoj prirodi.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru, širite radost i dobro raspoloženje svuda oko sebe!
www.tomislavnews.com