tomislavnews.com

DOBRO vam pretežito vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 5 stupnjeva C, nema vjetra, razmjerno je toplo, a nebo nad duvanjskim krajem uglavnom je vedro, ima malo oblaka na istoku, gdje se kroz njih sunce nazire i tople zrake razgone oblake.

Ugodan vam i blagoslovljen novi dan i svaki njegov sat i svaki tren neka vam bude radostan i jedinstven jer je svaki neponovljiv, jedinstven kao i život. Potrudite se živjeti ga tako da nikada sebi ne predbacite kako vam je prošao uzalud, uzalud je samo energija koju trošite razmišljajući o uzaludnosti življenja. Usmjerite sve svoje znanje, energiju i misli u pozitivnom smjeru, činite dobra djela, ono što će koristiti i vama i svima oko vas, ali i cijelom svijetu. Neka empatija zavlada vama, jer mnogi su ljudi danas željni razumijevanja i pomoći, zavise od drugih, pa ako ste u mogućnosti budite vi taj netko, taj drugi koji pomaže potrebitima, tješi one utjehe potrebne.

U ovom Velikom tjednu, svetim i milosnim danima, budite izvor radosti, ljubavi, mira, širite ih na sva živa biće, učinite svijet boljim i ljepšim!

www.tomislavnews.com