tomislavnews.com

DOBRO vam pretežito vedro i vjetrovito jutro iz Tomislavgrada!



Temperatura je 11 stupnjeva C, puše vjetar pa se čini mnogo hladnije, a nebo iznad Duvanjskog polja je većinom vedro, ima bijelih oblaka koje vjetar uspješno razgoni, a uskoro će i sunce baciti svoje tople zrake.

Ugodan vam i blagoslovljen prvi dan mjeseca listopada, najčešće vjetrovitog jer treba otpuhati žuto lišće s grana, kišovitog jer se oblaci već gomilaju negdje gore visoko. Možda je listopad nekako neveseli mjesec u usporedni s drugima, jer ni sunce ne grije jako, a nema ni snijega, bjeline, zimskih radosti, ali i taj mjesec neće dugo, samo mjesec dana i prolazi, kao i svaki, kao i svaka godina, svaki dan, što si starije sve brže vrijeme prolazi, izmiče.

Ne pokušavajte zaustaviti vrijeme, zaustavite loše raspoloženje, zaustavite mržnju prije nego vam se približi tako da srce i dušu ispunite ljubavlju i mržnji ne ostaviti mjesta.

Budite vedri, veseli, širite pozitivne misli, dobre vibracije, široke osmijehe i tople zagrljaje, posebice starijim osobama, jer danas je njihov dana, potrudite se vi mlađi da im bude ugodan!

www.tomislavnews.com/Foto uz naslov: Pećina u Bukovici-Bukovička katedrala, TG