tomislavnews.com

DOBRO vam pretežito vedro jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 9 stupnjeva C, puše povjetarac, prohladno je, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je vedro, ali ima i magličastih oblaka koje stoje na putu sunčevih zraka koje hitaju obasjati Duvanjsko polje.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, jesenski prohladan, ali ovako je bilo i jučer u rano jutro, a tijekom dana je izvedrilo, sunce nebo osvojilo i toplo je bilo, pa je očekivati i danas ugodan dan. Nastojte da vam i današnji i svaki dan ne ovisi o vremenskim prilikama, nego o vašem raspoloženju, a ono neka bude dobro, jer ako jutro počne s malodušjem, nemirom, nezadovoljstvom sa sobom, sa drugima, dan vam je izgubljen. Izgubljen vam je svaki dan i sat u kojemu nećete uraditi koristan posao i za sebe i za druge, u kojemu, ako ste u mogućnosti, nećete pomoći potrebitima, u kojemu nećete  utješiti one utjehe potrebne, uputiti osmijeh ohrabrenja svima oko sebe.

A za dobro raspoloženje i zadovoljstvom ispunjen dan potrebno je imati srce puno ljubavi, dušu ispunjenu mirom, pozitivne misli i dobre vibracije koje ćete nesebično dijeliti na svakoga i sve oko sebe!

www.tomislavnews.com