tomislavnews.com

VIDEO: DOBRO vam pretežito vedro jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 13 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je vedro, ima malo bijelih oblaka iznad dragih planina, a sunce je uranilo i Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, za mnoge dan odmora, mnogima je radna, a danas je u Župi Tomislavgrad  krizma, pa će mnogi i moliti i slaviti, važno je da svima dan bude ispunjen zadovoljstvom i dobrim djelima.

Ako ste se dobro naspavali i pijete kavu ispred kuće, na balkonu ili pored otvorena prozora i slušate opojni cvrkut ptica, zahvalite Bogu na još jednom danu-velikom daru, a za uzdarje, ako ste u mogućnosti pomozite potrebitima, utješite one koji trebaju utjehu, nekima je dovoljan samo prijateljski zagrljaj, topla riječ, razgovor, a to je sve besplatno, ništa vas ne košta osim djelića dobre duše, koja se stalno obnavlja dobrotom.

S ljubavlju u srcu mirom u duši, pozitivnim mislima i dobrim namjerama, empatijom prema drugima, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com/Foto: Spomenik znamenitom duvanjskom franjevcu fra Miji Čuiću, graditelju duvanjske spomen bazilike ispred koje je spomenik, koji je uradio duvanjski kipar Ilija Skočibušić