tomislavnews.com

DOBRO vam pretežno oblačno i umjereno toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 10 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, ima ponegdje i vedrine, a sunce se tek nazire kroz oblake.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, pretežno oblačan, nekako je utihnulo, mogla bi brzo kiša razbiti ovu jutarnju tišinu i ubrzati opadanje lišća koje je već žutilom dobrano prošaralo krošnje drveća. Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i već pijete prvu jutarnju kavu, polako se razbuđujete, jer vrijeme i nije od neke velike rađe, nekako je usporeno, samo nam je predizborna kampanja ubrzana, uzavrela, ali sačuvajte smirenost vi koji niste na listama, imate još vremena razmisliti, iako mislima da ste već odlučili, pa ovi stranački skupovi služe samo da potvrdite već ranije donesene odluke koga izabrati, koga na listama zaokružiti. Svakako izađite na izbore, da drugi ne glasaju umjesto vas.
Ma koliko se trudili zaobići politiku u rano jutro, ne uspijeva nam, jer kad pročitamo u ranu zoru sve ove komentare, shvatimo da je to goruća tema, koja će, na sreću, za četiri pet dana naglo utihnuti kao današnje jutro. Bit će još koji dan pokušaja ispravljanja nepravdi, žešćih komentara o rezultatima, ali to je već kad utakmica završi, bez sudačke nadoknade! Samo vi budite strpljivi, nemojte skakati na svaku izjavu koja vam ne odgovara, ne budite negativni, ne daj Bože bezobrazni, klevetnički raspoloženi, nije dobro, izaziva stres, poduže tlak, a na kraju shvatite potpuno nepotrebno.
S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na novom danu-lijepom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje!

www.tomislavnews.com