TG Vijesti

DOBRO vam pretežno vedro jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura zraka je 11 stupnjeva C, puše povjetarac, nebo nad duvanjskim krajem umjereno je vedro, ima bijelih oblaka iznad dragih planina, ali sunce je uranilo i oblaci polako uzmiču ispred toplih zraka.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, uglavnom vedar, a u odnosu na jučerašnji jutro malo hladniji, svježiji, na sjeveru ima bijelih oblaka, to je zapažanje u rano jutro, ono kad povirite kroz kakvo je vrijeme i što danas obući. Za kratke rukave sigurno još nije, ali nije ni za debele jakne, džempere, ali bolje je obući se toplije, lako je skinuti kada i ako zatopli.

Sad kada ste odlučili što obući i kada ste uz jutarnju kavu već odlučili kuda vam je danas poći i što raditi već ste dosta uradili. Dugo je u duvanjskom kraju kružila jedna priča, pošalica, ali kasnije se pokazala točnom. Naime, jedan stari Vardić iz Borčana, a imao  brojnu obitelj i veliko imanje, uvijek je govorio: “Lako je njima raditi kad ja cijelu noć razmišljam i planiram što će tko od njih raditi”. Sada znamo da mu sigurno nije bilo lako i da je bio stari Vardić u pravu, jer danas vidimo kako postoje školovane osobe koje planiraju što tko u tvrtkama, poduzećima, u općini, u državi treba raditi.

Bilo da planirate posao za druge, raspoređujete što će tko od članova obitelji ili djelatnika danas raditi, ili ste taj kojemu je lakše ispunjavati planove i obveze, budite sretni i Bogu zahvalni na  novom danu-velikom daru i sve što radite neka bude sa zadovoljstvom i na dobrobit i vama i svima oko vas.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije.

www.tomislavnews.com