tomislavnews.com

DOBRO vam pretežno vedro jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 11 stupnjeva C, puše povjetarac, nebo nad duvanjskim krajem umjereno je vedro, ima bijelih oblaka iznad dragih planina, ali sunce je uranilo i oblaci polako uzmiču ispred toplih zraka.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, uglavnom vedar, a u odnosu na jučerašnji jutro malo hladniji, svježiji, na sjeveru ima bijelih oblaka, to je zapažanje u rano jutro, ono kad povirite kroz kakvo je vrijeme i što danas obući. Za kratke rukave sigurno još nije, ali nije ni za debele jakne, džempere, ali bolje je obući se toplije, lako je skinuti kada i ako zatopli.

Sad kada ste odlučili što obući i kada ste uz jutarnju kavu već odlučili kuda vam je danas poći i što raditi već ste dosta uradili. Dugo je u duvanjskom kraju kružila jedna priča, pošalica, ali kasnije se pokazala točnom. Naime, jedan stari Vardić iz Borčana, a imao  brojnu obitelj i veliko imanje, uvijek je govorio: “Lako je njima raditi kad ja cijelu noć razmišljam i planiram što će tko od njih raditi”. Sada znamo da mu sigurno nije bilo lako i da je bio stari Vardić u pravu, jer danas vidimo kako postoje školovane osobe koje planiraju što tko u tvrtkama, poduzećima, u općini, u državi treba raditi.

Bilo da planirate posao za druge, raspoređujete što će tko od članova obitelji ili djelatnika danas raditi, ili ste taj kojemu je lakše ispunjavati planove i obveze, budite sretni i Bogu zahvalni na  novom danu-velikom daru i sve što radite neka bude sa zadovoljstvom i na dobrobit i vama i svima oko vas.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije.

www.tomislavnews.com