tomislavnews.com

DOBRO vam pretežno vedro jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 17 stupnjeva C, puše slab vjetar, nebo nad duvanjskim krajem uglavnom je vedro, ima malo bijelih oblaka koje će nestati pred sunčanim zrakama.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, u posljednjoj trećini mjeseca kolovoza, kako vrijeme brzo prolazi, a posebice ljetni mjeseci, kad je mnogo događanja, susreta, slavlja. Učini vam se ponekada da je dan dug, nikada proći, a onda mjesec i ljeto začas prolete. Proleti tako brzo i život, samo što mnogi toga nisu svjesni, žive tako kao da nikada neće umrijeti, a hoće, nema besmrtnog čovjeka koji zemljom hoda. Nećemo o teškim temama u rano jutro, iako i njih s vremena na vrijeme treba spomenuti.
Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i pijete prvu jutarnju kavu gledajući u plavo nebo iznad Duvanjskog polja i odmah ste bolje raspoloženi, pa ostanite tako cijeli dan, a sutra opet isto!

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na lijepom daru-novom danu, uz osmijeh na usnama širite radost i dobro raspoloženje.

www.tomislavnews.com