TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno oblačno i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura je 20 stupnjeva C, nema vjetra, nebo nad duvanjskim krajem uglavnom je prekriveno sivim oblacima kroz koje se na istoku, iznad Vran planine, naziru sunčane zrake.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan pri kraju radnoga tjedna, pa uz jutarnju kavu malo sanjariti jer je ovakvo vrijeme dušu dalo za sanjarenje. Kada vas kava vrati u stvarnost,  malo se prisaberite što danas i sutra, dakle, za ovaj tjedan još niste odradili, a planirali ste. Neka vas to ne zabrinjava ako ne “gori”, jer doći će i novi tjedan, ne može u Boga nestati dana dok je čovjek živ i toliko zdrav da može raditi, da se može kretati,  u prirodi šetati.

Zato iskoristite i sljedeći vikend za odlazak u prirodu, neće biti još mnogo toplih i za šetnju ugodnih dana. A Bog nam je dao uistinu prekrasnu prirodu i sigurno dobro i društvo, ali su ga loše osobe svojim ponašanjem, svojom pohlepom, negativnom energijom i gadnim postupcima iskvarili, učinila ga nepravednim, ratobornim, vlastohlepnim…

S ljubavlju u srcu i mirom u duši, u velikom luku zaobilazite negativne ljude, ljude koji bi i siromahu uzeli zadnji komad kruha za svoju ugodnost, kao da će živjeti vječno na ovome svijetu, takvih je mnogo među onima na vlasti, prepoznajte lažna obećanja  kako vas ne bi prevarili, kako im se ne biste radovali. Malo bolje na sljedećim izborima razmislite kome dati povjerenje, znamo kako ste mnogi svjesni da ste zadnji put pogriješili, zato na vrijeme upozoravamo i upozoravat ćemo u idućim danima!

www.tomislavnews.com