TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno sunčano i snježno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je minus 4 stupnja C, tiho je, pretežito vedro, oblaka ima samo iznad planina, a sunce jutros uranilo i svoje oštre zrake bacilo na duvanjski kraj prekriven debelim snježnim pokrivačem.

Ugodan vam i blagoslovljen sunčani i hladni zimski dan, koji je samo kroz prozor idiličan, jer snježni bijeli pokrivač obasjan suncem i grane drveće okićene prirodnim nakitom lijep su prizor za oči. Uživajte ako vam je moguće samo gledajući kroz prozor ovu prirodnu čarobnost, ali ako morate ići iz toplog doma, ako morate na put, potreban je krajnji oprez, jer se ispod prštavog snijega skriva poledica.

Budite topli, raspoloženi, vedri kao nebo nad Duvanjskim poljem, neka vam  sunce,  svjetlost  i toplina učine pogled blagim, a život dragim. Radujte se novom danu, Božjem daru, učinite neko dobro djelo, pomozite potrebitima, posebice starim i nemoćnima ako su u vašem susjedstvu, jer uvijek je sretniji onaj čija ruka dijeli, od onoga čija ruka prima, u životu se dogodi i jedno i drugo.

I dijelite osmijehe, ljubav, uputite ohrabrujuće riječi svima, jer to mnogima vrijedi, a ne zahtijeva ni rada, ni truda!

www.tomislavnews.com