TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno vedro i hladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je minus 2 stupnja C, puše vjetar,  nebo nad Duvanjskim polje uglavnom je vedro, ima malo bijelih oblaka, a  sunce se polako budi rastjerati ih i ogrijati duvanjski kraj.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, za mnoge dan odmora, a mnogi će i danas raditi na radnom mjestu, ali dok je čovjek radno sposoban i radi posao koji voli, a za to je i primjereno plaćen/nagrađen, sretan je. Još ako radi u svome kraju, u rodnom mjestu, tada je sreća još veća.

Ali, ono što ne možete sada promijeniti, a smeta vam, ne mirite se s tim, budite ustrajni i željena će promjena doći, možda iznenada, jer netko ima i dobar plan za vas, poslušajte u tišini taj glas. Poprilično je hladno vrijeme, ali sukladno godišnjem dobu, nije najugodnije za šetnju, zato, ako ostajete doma pobrinite se za ručak dragim osobama, malo počistite po kući, a onda uzmite dobru knjigu, slušajte dragu glazbu ili gledajte omiljenu emisiju, sami sebi, ako vam je dano, osmislite današnji dan.

Sve što radite neka bude s osmijehom na usnama, ljubavlju u srcu i mirom  u duši, pozitivne misliti širite na sve strane!

www.tomislavnews.com