TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno vedro i pohladno jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura je 2 stupnja C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem je malo vedro, malo oblačno,  oblaci su na istoku zakrili sunce, ali nikada oblaci ne mogu biti jači od sunca, niti tama od svjetlosti.

Dobar vam i blagoslovljen i ovaj dan, proljeće se osjeća, cvat i pupoljci već osvajaju drveće, samo da malo jače zagrije pa da se i opojni miris počne širiti gradom, selom, poljima, planinama, zrakom, a Ptičji orkestar TN, unatoč prohladnom jutru, već je počeo s jutarnjim koncertima, bez straha, bez maski, bez brige. Još tko ima sreću i da ga pijetao-pivac probudi, lakše se ustaje!

Ljudski je planirati, ali nije dobro činiti to dugoročno, pojedinačno, ljepše je snivati, jer: “Čovjek snuje, a Bog određuje”, dakle budite dobri, činite dobra djela danas, ne gubeći se u mislima na ono jučer što se ne može promijeniti, niti na ono sutra za koje ne znamo kakvo će osvanuti. Danas mislite na svoje drage, mislite na druge, ako možete pomozite im, uputite im lijepu riječ, osmijeh, širite pozitive, dobre vibracije, širite ljubav i radost.

www.tomislavnews.com