TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura je 9 stupnjeva C, puše povjetarac, nebo nad duvanjskim krajem je malo vedro, malo oblačno, a sunce su prekrili bjeličasti oblaci pa je nekako muklo, mutno, zrake se još nisu prostrle po Duvanjskom polju.

Dobro vam i blagoslovljeno jutro, šarovitog neba, ima i oblaka i vedrine, ugodno je toplo, a povjetarac miluje lišće zeleno i raznosi bijeli mirisni cvat po ulicama dragoga grada, našega ili vašega, svejedno, važno je da ste se dobro naspavali, da ste raspoloženi i nasmijani uz prvu jutarnju kavu koju, nadamo se, pijete s dragim osobama, razmjenjujući priče o snu, ne o snovima.

Snovi  su najčešće duboko skriveni u nama, rijetko ih dijelim s drugima, jer samo mi ih možemo ostvariti onako kako smo zamislili. Drugi bi već pokušali pokvariti vam snove, reći da su nemogući, da odustanete! Ne slušajte ih, ustrajte, jer ljepota nije u njihovom ostvarenju, nego put k tomu, put k zamišljenom cilju, radost iščekivanja je najveća radost.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši i pozitivnim mislima krenite i danas hrabro u susret novom danu, životu, spremni na sve izazove i radujte se, a radost prenesite i dijelite s dugima, koji vas okružuju ili su daleko od vas, svejedno, jer ako može škola na daljinu, snovi i ljubav mogu još i dalje i jače!

www.tomislavnews.com