tomislavnews.com

DOBRO vam razmjerno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 12 stupnjeva C, nema vjetra, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem je razmjerno vedro, više je oblačno, ali mi radije ističemo vedro nadajući se kako će sunce koje se nazire iza Vrana uskoro rastjerati oblake.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, vedar ili oblačan, ne brinite se za to, ima netko tko o tomu brine, a vi ne možete utjecati na boju neba, niti na jačinu vjetra, pa s vremenskim prilikama ili neprilikama najbolje se odmah pomiriti i tomu prilagoditi. Energiju usmjerite na onu djelatnost koja ovisi o vama i koju možete dobro odraditi, koja će biti korisna i vama i svima oko vas, neka vas ispuni empatija, odnosno mogućnost razumijevanja drugih i suosjećanja s onima koji vas okružuju, prepoznati njihova osjećanja i pomoći im ne čekajući da vas mole za to.

Na osvrćite se na primjedbe negativnih ljudi kojima uvijek imaju primjedbe na sve što drugi rade i dok ispravljaju druge malo toga stignu sami odraditi. Budite hrabri i ono što radite, kako živite neka bude ispunjeno pozitivnim mislima, dobrim namjerama, s ljubavlju u srcu, mirom u duši i osmijehom na usnama!

www.tomislavnews.com