TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura je 16 stupnjeva C, puše slab vjetar, nebo nad duvanjskim krajem je razmjerno vedro, bijelih oblaka ima na horizontu, ali je i sunce jutros uranilo i razgoni oblake da Duvanjsko polje obasjaju tople zrake.

Ugodan vam i blagoslovljen prvi radni dan u tjednu i posljednji u mjesecu srpnju, koji proleti dok si dlanom o dlan. Ili mi prolazimo, a vrijeme je trajno, stoji?! Kad smo već u prolazu na ovome svijetu ne treba trčati, nego hodati, živjeti svaki dan kao da sutra neće svanuti, živjeti ga tako da nikada sebi uvečer ne predbacimo kako nam je uzalud prošao dan, mjesec, godine, život…Neka svaka stopa, svaki korak koji napravimo ostave mirisan trag, korisno i dobro djelo.

U rano jutro krenuli smo u filozofiranje i poduku, a ako ste se dobro naspavali i lijepe snove snili, veseli i dobro raspoloženi i danas bili, u dobrom društvu kavu pili. Tko nije na odmoru neka polako krene na posao, odmoran i preko vikenda napunjen radnom energijom, ali ne naglite, sve umjereno, stignete sve, ako i ne imajte na umu da je i sutra dan, a da svako sutra donosi sa sobom novu ljepotu, nove izazove, nove ljubavi, početke.

Sve što radite, kuda hodite ili se vozite, neka bude s ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom za druge, dijelite osmijehe, najljepše ukrase koje ćete s radošću dijeliti na svakoga i sve oko sebe!

www.tomislavnews.com