tomislavnews.com

DOBRO vam razmjerno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 19 stupnjeva C, puše lagani vjetar, nebo nad duvanjskim krajem pretežno je vedro, a i sunce je jutros uranilo i svojim toplim zrakama široko Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, za mnoge zadnji u radnome tjednu, malo je svježije, nestalo je onih velikih ilinjskih vrućina i sparina, pa se lakše diše i bolje spava. Nadamo se da ste se i vi dobro naspavali i lijepe snove sanjali, pa ih danas, nakon jutarnje kave, počnite ostvarivati, ali polako, nema žurbe, posebice u ljetne dane, dane opuštanja i odmora.
Vjerujemo da će mnogi naši dragi danas nakon radnog dana u tuđini krenuti na odmor, prvo u zavičaj, a kasnije gdje se stigne. Kada se dođe u rodno mjesto nakon više mjeseci malo komu se odlazi dalje, jer ovdje imaju sve! Neka im je sretan dolazak i odmor. Danas je blagdan svete Ane, omiljene svetice, majke Marije Djevice i posebno se slavi u Poljicima, u Imotskom i tamo je baš lijepo otići na zavjet, na misu.
S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje!

www.tomislavnews.com