TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ


Go to Kamen Galir

Temperatura je 17 stupnjeva C, nema vjetra. a nebo nad duvanjskim krajem pretežito je vedro, sunce iznad Vrana probija se kroz bjeličaste oblake koji blijedi, nestaju pred svjetlosti.

Ugodan vam i blagoslovljen dan i svaki njegov sat, budite raspoloženi i vedri kao sunce na plavom nebu, a ako se u vašim mislima pojavi neko tužno sjećanje, preplavi vas malodušje, trgnite se i svojom vedrinom rastjerajte ih kao sunce oblake.

Život nije satkan samo od lijepih, nježnih niti, pojavi se tu i tamo i poneka siva, crna, a koliko će se zadržati u njemu zavisi od nas, od naše snage i želje prekinuti je čim prije i nadostaviti svjetlijom i krenuti dalje tkati, jer život neće čekati, on ide i brzo prolazi. Pazite kako ne biste izgubili nadzor nad njim, ne dajte da netko drugi upravlja vašim životom ako ste dovoljno odrasli, ne plovite u brodu života kojim će drugi upravljati, određivati smjer. Budite gospodar svoje sudbine i svoga života, a uvijek ima netko, ne zaboravite, koji bdije nad vama, koji vam šapuće navigaciju, a hoćete li ju poslušati, do vas je!

www.tomislavnews.com