TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno vedro i vjetrovito jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura je 11 stupnjeva C, puše vjetar, nebo nad duvanjskim krajem je pretežito vedro, ali ima i bijelih i sivih oblaka iznad planina, sunce je uranilo, još nije zagrijalo, razgoni oblake.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, za hrvatske državljane praznik – Dan državnosti, dakle svaki dan sa sobom donosi razlog za slavlje, razlog za radovanje, za dobro raspoloženje. Pa ako ste se dobro naspavali, lijepo sanjali kako smo vam sinoć preporučili, pa jutros s dragim osobama pijete jutarnju kavu s osmijehom na usnama, vi ste sretna osoba i ostanite takvi.

Radost i dobro raspoloženje koje osjećati prenesite i na druge, koji se ustanu mrzovoljni, nezadovoljni, a bez razloga. Jer ako ste zdravi, ne morate biti baš “zdravi k’o dren”, nego ako možete hodati, ne trpite veliku bol u tijelu i ne osjećate ju u duši, ako su vaši bližnji isto takvi, zahvalite Bogu na tom velikom daru i krenite hrabro u susret novom danu.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom za druge, neka vam i ovaj dan bude sretan i radostan, vama i svima oko vas!

www.tomislavnews.com