tomislavnews.com

DOBRO vam razmjerno vedro jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 5 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je vedro, ali ima i sivih i bijelih oblaka, sunce je uranilo i očekivati je da će rastjerati oblake i pojačati vedrinu.

Ugodan vam i blagoslovljen novi dan i vedar i sunčan, ali ima i oblaka, vjerujemo da vam je noć bila laka, da ste se dobro naspavali i lijepo sanjali. Stariji znaju, a mladi će dočekati, kako s godinama noć postaje sve dulja, a san kraći, nikada se svanuti, dok u mladosti noć začas prođe, proleti, čini ti se nisi ni zaspao već vam sunce viri kroz prozor. Tako je nekako i u životu: u mladosti, u srednjim godinama, recimo do 60-tih godina života snovi, ambicije, planovi su veliki, ulažete sve u njihovo ostvarenje, a nakon šezdesete dođe neki mir, snovi i ambicije nekako splasnu, ostaje sanjarenje i uspomene, uživanje u onome što ste ostvarili.

Ne trebamo ni spominjati kako vam je obitelj najvrijednije što imate, što ste u životu ostvarili i ljubav koju u sebi nosite, ljubav koju isijavate, dijelite, koja se tako u nedogled množi. Ako ste od onih kojima se noć odulji i nikada se svanuti, možda bi dobro bilo da poslije ručka, ako ste zdravi i obveze vam dopuštaju,  umjesto popodnevnog spavanja krenete u šetnju, isproban recept za bolji san i kraću noć, a vedriji dan.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom, dobrim vibracijama, s osmijehom na usnama krenite hrabro u susret i ovome danu-lijepom Božjem daru!

www.tomislavnews.com