tomislavnews.com

DOBRO vam razmjerno vedro jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 8 stupnjeva C, puše lagani vjetar, a nebo nad Duvanjskim poljem je malo vedro, malo oblačno, na istoku iznad Vran planine nebo se zarumenilo čekajući sunce sanjivo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, potrudite se kako bi ovaj dan za vas bio po svemu jedinstven, poseban, a sigurno će biti neponovljiv, jer se ni jedan dan nikada nije ponovio niti vratio, jer vrijeme je nemoguće vratiti, na sreću ili nažalost. Ako ste u mogućnosti prošetajte do šume, do gaja, uživajte u prirodi, u ljepoti i neobičnosti drveća, svako stablo je na svoj način zanimljivo, kao što su i ljudi, nema istih.

Sve što ste za danas planirali raditi odradite srčano, a osobe pozdravljajte srdačno, uputite svima koji su u vašoj blizini ili ih sretnete široki osmijeh, pozdrav, upitajte ih za zdravlje, raspoloženje, ako ste u mogućnosti pomozite potrebitima vaše pomoći ili im uputite riječi utjehe. To vas ništa ne košta, a nekima puno znači. Mislite pozitivno, širite ljubav i dobre vibracije i dan će vama, ali i onima oko vas biti ispunjen radošću!

www.tomislavnews.com