TG Vijesti

DOBRO vam razmjerno vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura zraka je 18 stupnjeva C, puše povjetarac, nebo nad duvanjskim krajem pretežno je vedro, ima malo oblaka na putu sunčanih zraka koje žure obasjati Duvanjsko polje.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, još uvijek je sparno, ali puše povjetarac pa razbija jutarnju sparinu. Vjerujemo da ste dobro spavali i lijepo sanjali, kavu pijete na otvorenom ili uz otvoren prozor s pogledom na cvijeće i drveće, osjećajući njihov miris i slušajući veseli cvrkut ptica.
Ako ste zaposleni polako krenite do radnog mjesta, a ako ste na odmoru i nemate većih obveza lijepo je krenuti prema moru, a zastati na jezeru, bliže je, možda uz rijeku, ili jednostavnu prošetajte selom, gradom, gajem…uvijek s vjerom i nadom da će biti bolje. Čovjek koji misli pozitivno, iz kojega isijava dobro – dobro je došao u svako društvo. Klonite se zato negativnim misli, malodušja, ružnih riječi, zlobe…to unosi prije svega nemir u vaše duše, čini vas zavidnom, ljubomornom, lošom osobom.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom za druge, uz zahvalnost Bogu na velikom daru-novom danu, pa za uzdarje s osmijehom na usnama i sjajem u očima širite radost i dobro raspoloženje.
www.tomislavnews.com