tomislavnews.com

DOBRO vam sunčano i prohladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperature ja oko 0 stupnjeva C, puše vjetar pa se čini puno hladnije, a nebo nad duvanjskim krajem je, uglavnom, vedro, uz male oblake iznad planina, ali sunce se jutros rano probudilo i uskoro će nestati i tih oblačića.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, dobrano hladan jer je snijeg na zemlji, poledio je, ali ako se po jutro dan poznaje, dan bi mogao biti sunčan, a to znači kako će i otopliti i snijeg početi topiti. Vi budite dobro raspoloženi, veseli uz prvu jutarnju kavu, još ako ne trebate izlaziti iz kuće, a vatra pucketa u šporetu, u kaminu, nitko sretniji od vas!

Cijenite to i zahvalite Bogu na tom daru, uzvratite, ako ste u mogućnosti, pomoći drugima u potrebi, nekima je dovoljan razgovor,  ohrabrenje, topli zagrljaj, osjećanje da nisu sami, da ima ljudi koji oko njih koji gaje ljubav i suosjećanje u svome srcu i spremni su to podijeliti s drugima. Jer ako ljubiš čovjeka pored sebe, Bog će ljubiti tebe, osjetit ćeš to po zadovoljstvo, po miru u duši u radosti koja te ispunjava!

www.tomislavnews.com