TG Vijesti

DOBRO vam sunčano i razmjerno toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 10 stupnjeva C, puše povjetarac, nebo nad duvanjskim krajem je vedro, malo jest maglovito, ali sunce se javlja iza dragih planina i uskoro će obasjati Duvanjsko polje i rastjerati maglu.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, vedar i topao za ovo doba godine, a već je mjesec dana jeseni, kada svaki list na drveću požuti ili porumeni, čekajući jači vjetar da se polako spusti na zemlju i nestane, a u proljeće će se na drveću pojaviti neki novi, mladi listovi i tako u krug priroda se mijenja. Za razliku od lišća čovjek u životu pada na zemlju više puta, ali se ne predaje, ne ostaje na zemlji, diže se, uspravlja, ponekada otresa samo prašinu sa sebe, ponekada i blato, ali nastavlja živjeti do volje Božje. Važno je imati snage ustati se, jer ljudski život jest padanje i uspravljanje, ali se ne treba predati, dok god je čovjek živ uvijek postoji nada i vjera da se biti bolje čim stane na noge. Često tako i biva i malo je onih sretnika koji nisu padali i uspravljali se. Ali, jutro nije najbolje vrijeme za teške teme…
Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepe snove sanjali, pijete prvu jutarnju kavu (neki čitatelji pitaju možemo li jednom dodati i rakiju, ne rado, ali eto…!) s dragim osobama, često šuteći, a nekada se priča ne stišava, kako kada naleti.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i spremni pomoći drugima, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje svuda oko sebe, dodajte i vi malo ljepote ovom vedrom danu!

www.tomislavnews.com