TG Vijesti

DOBRO vam sunčano i vedro jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura je minus 3 stupnja C, nema vjetra, tiho je, pa se čini toplije, a i sunce je u rano jutro bacilo svoje zrake na Duvanjsko polje da ga ogrije, a nebo je vedro k’o ogledalo.

Ugodan vam i blagoslovljen, radostan današnji dan, vedar, topao i sunčan, pa budite i vi dobro raspoloženi, vedri i čili za posao koji vas čeka u današnjem danu, koji ste planirali odraditi.

Ako planirate raditi, slučajno, na njivi, u vrtu, okućnici, čistiti korov, suhu travu, nemojte paliti vatru bez nadzora, jer ovo što se događa u duvanjskom kraju svakog proljeća i jeseni, požari na deset lokacija, pa to uistinu graniči s piromanijom, a ne vjerujemo kako ima toliko bolesnika, piromana u našem kraju?! Prije će biti kako je riječ o nepromišljenosti, neoprezu ili nekoj osobnoj frustraciji palitelja, ali nikakva vatra, nikakav požar neće to riješiti.

Umjesto vatre koja može  nanijeti mnogo štete svima, i prirodi i ljudima, zapalite vatru ljubavi i svome srcu, otvorite i vrata i prozore neka se širi svuda okolo. Ispunite dušu mirom, mislite i djelujte pozitivno, korisno.

www.tomislavnews.com