tomislavnews.com

DOBRO vam sunčano i vedro nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 8 stupnjeva C, nema vjetra, a nebo nad Duvanjskim poljem je vedro, ima malo magle po udolinama, ali sunce je uranilo i njegove tople zrake obasjavaju duvanjski kraj.

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, dan molitve i odmora, ali i dan sjete kada će mnogi već danas, uoči Svih svetih i Dušnog dana  otići na grobove svojih dragih pokojnika, pomoliti se, upaliti svijeće i položiti svježe cvijeće. Mnogi su stigli iz daljine, iz tuđine baš za ove dane sjećanja na svoje pokojnike, koji su preselili na bolji, ljepši i pravedniji svijet.

Noćas su mnogi pomjerili kazaljke sata sat unazad, na zimsko računanje vremena. A neki i nisu, njima je svejedno, neće nigdje zakasniti, pa se ravnaju po suncu, sunce ih ogrijalo.

I možete pomjeriti kazaljke sata, pomjerati ih kako god vam odgovara, ali vrijeme koje prolazi ne možete vratiti ni za minut, a kamoli za cijeli sat. Ono što je bilo, bilo je i prošlo, a kada bi bilo moguće vratiti vrijeme, ili ga barem zaustaviti na nekom lijepom događaju, mnogi bi si dali truda to učiniti, ali…

Bez obzira na godišnje doba, na doba dana, na sat i njegove otkucaje, važno je da vaše srce kuca za vaše drage, da je puno ljubavi, a duša napunjena mirom i kuda god išli idite smirom i širite dobre vibracije!

www.tomislavnews.com