TG Vijesti

DOBRO vam sunčano i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura je 20 stupnjeva C, vjetar pirka i rastjeruje sparinu, nebo iznad duvanjskog kraja je vedro, a sunce je već bacilo svoje tople zrake i obasjalo sve kutke Duvanjskog polja.

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, dan molitve i odmora, a zadnji je dan mjeseca srpnja, kojega ćemo pamtiti po vrućini, po požaru na Čvrsnici, a svatko od nas najbolje zna po čemu ovaj mjesec neće zaboraviti, što će upisati u kalendar srca kao lijepu uspomenu, sigurno ima neka i koju želimo zaboraviti, ali nju na kalendar ne upisujte, manje ćete na nju misliti, kao i na sve nelijepo što vam se, sasvim je moguće, dogodilo, što ste doživjeli.

Život nije satkan samo od lijepih događanja, nije svaki dan vedar i suncem obasjan, često kažemo kako  nije svaki dan rođendan, ali često je i do nas, premalo se trudimo svaki dan, život učinimo ljepšim i boljim, prepustimo se stihiji, pa kuda nas odnese. Trebate znati zakočiti na krivom putu, okrenuti se i poći drugim, novim, još najbolje ako ste mladi i imate snage, odabrati put kojim nitko nije hodao prije i otkrivati čari nepoznatog, a paziti da bude i vama i drugima koristan i radostan, da to bude put  blagoslova i sreće!

www.tomislavnews.com