TG Vijesti

DOBRO vam toplo i oblačno jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura je 13 stupnjeva C, nema vjetra, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim kišnim oblacima, kiša već propadava, a sunce još spava.

Ugodan vam i blagoslovljen dan, kišan i oblačan, prvi radni u tjednu, a nekako ranojesenski pospan. Ako ste se dobro naspavali, uranili, s dragim osobama prvu kavu popili, ne razmišljajte kakvo je vrijeme, nego kako što korisnije i ljepše provesti vrijeme današnjeg dana. Ako ste zaposleni i uredima budite ljubazni sa strankama, nitko vama, kako ni liječniku, ne ide od dragosti, sve je muka natjerala, zato ne budite oholi, strpljiva ljudima objasnite  i pokušajte na sve načine riješiti njihov problem. Razmislite, možda ćete već danas i vi od nekoga trebati pomoć, zato osmijeh na usne i riječi razumijevanja rješavaju pola problema.

Ako, pak, ostajete doma, provedite dan najljepše, s djecom ili unucima u igri, ili kišobran u ruke i polako u šetnju, do trgovine, do tržnice…

Oboružajte se s ljubavlju u srcu i mirom u duši, pozitivnim mislima i dobrim namjerama i ovaj dan učinite jedinstvenim po dobrini, po  ljepoti.

www.tomislavnews.com