tomislavnews.com

DOBRO vam toplo i razmjerno oblačno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 9 stupnjeva C, puše povjetarac, a nebo iznad duvanjskog kraja je šarovito, dakle i vedro i oblačno, sunce se rano probudilo, ali mu oblaci iznad Vrana ne daju jače zasijati, zemlju zagrijati.

Ugodan vam i blagoslovljen dan, nekima radan, a nekima neradan,  muslimanskim vjernicima veliki blagdan-Ramazanski bajram. Ako ste se jutros probudili dobro naspavani, raspoloženi, zdravi, vi ste sretna osoba, zahvalite Bogu na ovom lijepom danu u kojemu ćete činiti samo dobra djela, pomagati potrebitima, tješiti one utjehe i lijepe riječi, ohrabrenja potrebni.

Ako pomažete drugima, svojim bližnjima, budite sigurni kako će vam se to vratiti kada najmanje očekujete, kada vama bude potrebna pomoć, kada vas počne napuštati nada. Nekada i nekima je potreban samo topli zagrljaj da im se vrati sjaj u oči i radost u dušu, da ponovno postanu optimistični, puni nade u bolje i vedrije dane.  Ne štedite na osmijehu, širite ljubav i  dobre vibracije i znajte kako će vam se jednog dana vratiti dobro za dobro!

www.tomislavnews.com