tomislavnews.com

DOBRO vam toplo i razmjerno vedro jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 20 stupnjeva C, puše lagani vjetar, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je vedro, ali ima i oblaka na istoku, sunce je uranilo i baca svoje tople zrake na Duvanjsko polje.

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, dan molitve i odmora, ako ste se dobro naspavali i uranili pozdraviti sunce i poslušati cvrkut ptica iz zelenih krošanja drveća,  pa uz prvu jutarnju kavu s dragim osobama dobro raspoloženi prepričavate lijep snove, a ružne ste izbrisali iz sjećanja, tada vam je ovaj blagdanski dan lijepo počeo. A ako se po jutro dan poznaje tada će vam cijeli dan proći u vedrom ozračju.

Puše lagani vjetar pa će danas biti ugodno prošetati poljem, gajem, šumom, planinama, pa ako ste u mogućnosti svakako iskoristite dan za kretanje na otvorenom i uživajte u ljepoti prirode kakvu nam Bog dade, ali dobro pazeći da je ne zagadimo, jer nije stvorena lijepa i čista trajati samo jedan dan, nego godinama i stoljećima na radost mnogih budućih naraštaja.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, osmijehom na usnama, pozitivnim mislima i dobrim vibracijama provedite današnji dan na korist sebi i svima i svemu oko sebe!

www.tomislavnews.com