TG Vijesti

DOBRO vam toplo i vedro nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je20 stupnjeva C, ne puše vjetar, sparno je, a nebo nad duvanjskim krajem je vedro, sunce je i jutros uranili obasjati prostrano Duvanjsko polje.

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, dan molitve i odmora, jutro je toplo i sparno, a takva je bila i noć, pa se, vjerojatno, niste dobro naspavali, ali uskoro će i svježiji dani i noći ugodnije za spavanje, samo treba biti strpljiv, znati čekati i nadati se ljepšim i boljim danima, ne samo kada je o vremenu riječ.

Znate da su u životu rijetki dani kada vam poteče med i mlijeko, ali vrijeme i dalje teče i budite sretni ako ste zdravi vi i vaši bližnji, ako imade drage osobe oko sebe, a za malo meda i mlijeka treba se potruditi, ali ne naglite, važno je biti zadovoljan onim što imamo,  ako imamo krov nad glavom i ručak svaki dan, jer ako niste zadovoljni onim što imate ako je s mjerom, teško ćete biti zadovoljni i onim što biste htjeli imati ako vam je srce gladno, nezasitno i nikad mu dosta.

Neka vam i ovaj vreli ljetni dan bude radostan, a sigurno će biti ako vam se srce puno ljubavi, duša mira, ako imate razumijevanja za druge, pa s radošću dijelite osmijeh i dobre vibracije svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com