tomislavnews.com

DOBRO vam uglavnom vedro i sparno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 22 stupnja C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je vedro, sunce je uranilo i prostrano Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, topao i sparan, treba malo strpljenja do osvježenje, a do tada dobro je uraniti do visokih, modrih šuma drage nam Modruše, do Vrana i Čvrsnice, do Masne Luke na Blidinju, svuda ima lijepih krajobraza i svježine.
A ako ste na odmoru možete krenuti i prema sjeveru, preko drage nam Šuice pa do Kupresa, gdje je rijetko vrućina i sparina; možete i prema zapadu gdje će vas dočekati bistra voda Buškoga jezera, a krenete li prema jugu, jest toplije, ali je isto tako lijepo, priroda vas dočekuje raširenih ruku, ljubi i miluje, pa krenite, ako nemate neodgodivog posla, obveza.

Ali nikuda, ni na posao ne idite dok prvu kavu ne popijete i to malo jaču, jer jutro je sanjivo i malo više vremena treba za buđenje.
Kuda god hodili i što god radili neka bude uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru u kojemu ćete biti dobri i činiti samo dobro.
S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i dobrim namjerama, empatijom za druge, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije!

www.tomislavnews.com