tomislavnews.com

FOTO: DOBRO vam umjereno oblačno i maglovito jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 8 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem je umjereno oblačno, ima i vedrine, ali je magla sve obavila, sunce se ne nazire iza magle i oblaka.

Ugodan vam i blagoslovljen prvi radni dan u tjednu, nekako je maglovit, oblačan, mutan, nejasan. Možda kad odjutri malo se razbistri i sunce ukaže. Vjerujemo da ste jutros uranili, mnogi se nisu naspavali, neki od veselja, neki od tuge, tako je bilo oduvijek – jedno oko sjaji i smije se, a drugo zamagljeno od suza i hvala Bogu da se izmjenjuju, sve će proći, i radost i tuga, zato treba biti spreman na sve i ni u čemu pretjerivati, biti umjeren, smiren, ponizan, skroman. Znamo da je lako napisati, ali život je nešto drugo i ljudi su različiti, svatko za sebe unikat.

Vjerujemo da pijete prvu jutarnju kavu gledajući maglovito jesensko jutro, nastojeći se razbuditi i na posao krenuti. Ako vozite pazite: ceste su mokre, a vidljivost smanjena, čuvajte druge, a čuvajte i sebe, jer nemate života na bacanje, jedan je jedini.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, spremni i hoćete pomoći svima u nevolji, u potrebi, uz zahvalnost Bogu na novom danu-lijepom daru, s osmijehom na usnama širite dobro raspoloženje !

www.tomislavnews.com